מתכון לדובשניות סילאן טעימות
חומרים:
2 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס סילאן
2 כוסות קמח חיטה 70%
2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר לציפוי העוגיות
אופן ההכנה:
מערבבים יחד היטב - ביצים, סוכר שמן וסילאן, מוסיפים קמח ואבקת אפיה,
מערבבים מעט עד שתיווצר עיסה חלקה,
שמים במקרר למשך שעה כדי שיתייצב,
מוציאים מכינים עיגולים, מגלגלים באבקת סוכר.
אופים 10 דקות על חום בינוני-נמוך.
מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות למגע, הן מתקשות אח"כ.
בתאבון!